Najnovšie recenzie zo sekcie Snežnice
- lahke sneznice vhodne pre zeny
ziadna
- Sneznice funguju vyborne, mala som trochu obavy, ci sa nebudu vyzuvat alebo plantat na nohach, ale vsetko funguje ako ma. Umoznuju pristup do terenu, ktory nie je vychodeny, kde nie je vela ludi a mate moznost uzit si samotu v prekrasnych zimnych horach.
dávajú možnosť perfektných zimných prechádzok zasneženým terénom, sú ľahké,
zodpovedajú popisu
Zatiaľ spokojnosť
- Výhodná manipulácia
Som spokojný
- Kvalitné prepracovanie
Snežnice som vyskúšal vo Veľkej Fatre. Dobre sa v nich chodí. Sú ľahké a po krátkom čase som aj zabudol, že ich mám na nohe. V prašnejšom snehu sa napriek tomu, že máte snežnice prepadávate, ale nebol to nejaký vážnejších problém, lebo noha v snežnici sa dala ľahko vytiahnuť. Celkovo, po ich prvom použití k nim nemám, žiadne výhrady.
Oceňujem aj viazanie, ktoré je veľmi kvalitné, rýchlo si ho nastavíte, utiahnete, ale aj odpojíte. Som spokojný.
Snežnice sú ľahké, dobre sa s nimi manipuluje.
- Nízka hmotnosť
- Pomer cena kvalita
- Upínanie päty Inook easy
- Nízka hmotnosť
- Kvalitné vyhotovenie
- Jednoduchá obsluha. Keď sa s tým naučíte robiť
- Chvíľu sme maturovali, ako sa nastavuje dĺžka pasu okolo členku. Bolo treba odistiť takú západku s háčikom, ktorá to drží. Nakoľko sme nemali doteraz žiadnu skúsenosť, nevedeli sme ako silno to treba ťahať. Báli sme sa aby sme ten háčik neodlomili.
- Chýbajú kryty ta hroty, taška to dlho nevydrží ... asi
Niekedy by neuškodilo pribaliť návod.
Etape Trail 5.0
Pridané: 29. januára 2023
(naposledy upravené 29. januára 2023)
Zakúpený v Sportisimo.sk
- Totálne sa rozpadli, tie oceľové ostne sa po častiach odlomili …
- Hrozný zvuk plastový
- Jedna cesta na Chleb v riadnom snehu, cestou naspäť som ich ja niesol dole …
- Celé zle
veľká nosnosť
Poctivé prevedenie na ktoré sa dá spoľahnúť aj v náročnom teréne. Možnosť predĺženia snežníc.
❤️
- nedá sa zaaretovať ,čiže uzamknuť päta,napr. pri prekonávaní nejakých prekážok.
dosť vysoká cena,neviem ako by som riešil prípadnú reklamáciu....žiadny doklad o kúpe...dúfam však ,že mi v prípade potreby poslúži.
- Dobrá kvalita
Kvalitné snežnice , vybrala som si ich na základe odporúčania skúsených turistov.
- Výborne držia v ľadovom a tvrdom teréne
- Ľahké
- Nastaviteľná päta pre strmý svah
- Výborné v hlbokom a prašnom snehu
Tubbs Flex alp xl môžem len a len odporučiť extrémne pohodlné snežnice, veľmi ľahké, upinane sa dá nastaviť od bežnej topánky až po snowboardovu papučku, veľmi ľahké utiahnutie a roztiahnutie viazania doslova na 2 pohyby.
U mňa plati pre tieto snežnice čím strmší kopec tým lepšie držia (kráčanie je vďaka výškovo nastaviteľnej päte (iba do jednej polohy) veľmi pohodlné a príjemné na vrcholoch to býva väčšinou ľadové a tvrdé vtedy aj pri silnom protivetre bez zaváhania kráčate ďalej.
- kvalitný produkt
- pomerne vysoká cena
- pekná farba: emerald
- dobré viazanie, BOA systém, rýchle obutie