Najnovšie recenzie zo sekcie Snežnice
- este sice nevyskusane v terene, ale javy sa ako velmi vhodny
- pevny plast
- kovove zuby
- jednoduche uvolnenie paty
vynikajuci produkt
- lahke
- lacne
- kvalitne
Ešte nevyskušane ale super cena
Podobny produkt nam sluzil skoro 5 rokov, ale dosluzil, tak sme ho nahradili
- mam uz druhe take iste, tieto su mierne inovovane
plne funkčné, jednoduchá konštrukcia
- Moja žena ich derie už štyri roky a je nad mieru spokojná. Já som vyskúšal ťri druhy až som skončil na nohách s týmto modelom. Zatiaľ to najlepšie v čom som brázdil snehové polia a pláne a kolmé svahy. Vrelo odporúčam aj pre výborný pomer cena - kvalita
- pohyb v zasneženom teréne bez problémov,
- vďaka snežniciam sa nohy nezabárajú do snehu, dobre sa v nich ide hlavne mimo chodníkov
Inook OXM
Pridané: 17. januára 2019
(naposledy upravené 17. februára 2019)
Zakúpený v xTrek.sk
- Prijateľná cena
- Systém zamykania päty umožňuje nastavovanie palicou bez ohýbania
- Možnosť zamknutia päty
- Užší tvar snežníc
- Povoľujúce sa popruhy viazania v špičkovej časti nohy počas použitia
- Poloha zdvihnutej päty zamykacieho systému päty je skôr nižšia
- Občasné samovypínanie zamykacieho systému päty
- Nie je možnosť výberu inej farby ako tmavosivej antracitovej
- testované v 40cm.prašane a do 45st.svahu-bez problémov-super spokojnosť
- naozaj "hyperflexy",krásne sa prispôsobujú terénu,istá chôdza v svahu aj na ľade..
- dobrý systém upínania
- ľahké
Tieto snežnice určite doporučujem,skvelý a bezpečný pohyb aj material..som s nimi veľmi spokojný..
- jednoducha obsluha
- prijateľná cena
- upevnenie račňou (nie suchý zips)
- plastové krídelko, ktorým sa blokuje alebo odblokuje päta vyzerá subtílne, mám obavy o životnosť
U snežníc TSL chýba prehľad v čom sa líšia jednotlivé modely a preto sa zle vyberá vhodný model. Toto bol darček pre svokru, ktorá snežnice nebude používať v náročných terénoch. Ja mám TSL318 a technicky je to oveľa dokonalejšie (ale poznať to aj na cene).
Za cenu 126 EUR je model TSL Track Easy OK.
Testované na hrebeňoch Veľkej Fatry. Celkom úzke, pohyb nerobí problém, pri stúpaní a traverzovaní držia dobre, aj na zľadovatenom podloží. Päta drží aj keď dotiahnuť zadný gumený úchyt mi robilo problém zo začiatku. Viac vyhadzujú sneh a pri prudšom priamom zostupe mierne prekĺzavajú, treba si nájsť systém . V prašane sa celkom brodí, ale tak to pri väčšine snežníc tohto tvaru. Inak spokojnosť.
- cena výkon
- dobre drzia na svahu
- hmotnost
- viazanie
- zmestia sa aj snowboardove lyziarky
- nastavitelny pata
- da sa v nich aj traverzovat
- cena, ale za kvalitu sa plati
- ľahká konštrukcia, výhoda odopínajúcej päty, jednoduché zapínanie, dobre držia na nohe. Zatiaľ som ich použila len raz ale som spokojná
- manipulácia: obutie ,vyzutie rýchle pohodlné, samozrejme pred použitím si treba rozmery nastaviť na používanú obuv a potom OK !!!
- pri prvom použití sa počas chôdze odlepili obidve nálepky identif. výrobcu a modelu vpredu na špičke
OK !!!
- Snadne nazuti i uchyceni na botu. Velice rozumna velikost.
- Nenasel jsem nic.
Dali jsme na hodnoceni spokojenych zakazniku. Zkusili jsme chodit tri dny v Beskydech. Teploty byli okolo 0C. Zkusil jsem i vetsi velikosti sneznic, ale okopaval jsem si kotniky, u techto jsem ne, protoze meli skvelou velikost.
- ľahké
- dobré upínanie
- v mokrom snehu sklzávajú do strán a príliš namáhajú členok
musím vyskúšať na normálnom snehu, až potom budem presvedčený o ich kvalite
- dobrá cena
- pevná konštrukcia
- jednoduché obúvanie/ vyzúvanie
- občasné lepenie snehu zospodu hliníkových zubov
výborné pre naše podmienky
Zobrazujem 21 - 40 zo 51 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 Ďalšie »